Proizvodnja vrat

Tehnologija Erkado

Proizvodnja vrat je umetnost
Odkrijte ERKADO tehnologijo proizvodnje - odkrijte izdelavo v najmodernejši obliki.

Proizvodnja vrat je oblikovana na naprednih Erkado tehnologijah. Te so inovativne rešitve v proizvodnih procesih, brezkompromisen pristop do skrbnosti izdelave tudi najmanjših podrobnosti, ter popoln nadzor nad vsako izmed faz proizvodnje. To so odlike, ki podjetje Erkado uvrščajo med vodilne proizvajalce.

Na kratko rečeno, 40-letna tradicija nas obvezuje, da neprestano stremimo k popolnosti.

In kaj prinaša ta popolnost?

Bogata izbira vrat
Bogata izbira vrat

primerna za širok spekter potreb in zmožnosti

Obstojnost in lepota
Obstojnost in lepota

ustvarita elegantno oblikovan bivanjski prostor

Zadovoljstvo nakupa
Zadovoljstvo nakupa

zaradi visoke kvalitete vrat za zmerno ceno

Pregled Erkado tehnologij

Izkoristite prednosti dobro premišljenih rešitev

Tehnologija Stile

Stilna vrata so močna in trdna alternativa Board vratom. V primerjavi z ostalimi klasičnimi stilnimi rešitvami, ponujamo veliko bolj trpežno izdelavo vratnega krila. Tehnolija Stile zagotavlja odlično izdelavo vratnih elementov narejenih iz trdnega MDF v okvirju in krilu.

Tehnologija Board

Oblikovalski odgovor na najbolj pogosto vprašanje glede notranjih vrat. Prednost Board tehnologije je vidna v širokem naboru dekorjev, nizki teži vratnih kril in ugodni ceni v primerjavi s podobnimi izdelki na tržišču.

Tehnologija Herse

Vhodna vrata HERSE so odsev vizije vašega doma in vas samih. Vhodna vrata so naravna prepreka med zunanjim svetom ter vašim notranjim svetom - tem čemur rečemo dom. Zato morajo biti trdna, varna, lepa in zagotavljati morajo blaženo tišino uporabnikom.

Tehnologija Leda

Ognjevarna vrata morajo biti izdelana na drugačen način, kot ostala klasična notranja ali vhodna vrata. Erkado protipožarna vrata Leda preprečujejo širjenje ognja in dima iz prostora, kjer je bil zaneten požar. Zahvaljujoč tehnologiji LEDA se zaščiti lastnina in poveča čas za evakuacijo ljudi.